Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a câstigat concursul „Cake of the Week” și „Arch of Triumph”

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj prin evenimentul organizat cu ocazia zborului inaugural pe ruta Cluj-Napoca – Varșovia, din 30 martie 2016, a reușit să învingă alte 40 de aeroporturi în competiția pentru cel mai frumos tort al săptămânii și cel mai frumos salut cu tunurile de apă unde au participat peste 35 de aeroporturi internaționale, în cadrul concursului organizat de www.anna.aero.

Site-ul de specialitate www.anna.aero (Airline Network News and Analysis) este una dintre cele mai prestigioase publicaţii online, specializată în ştiri şi analize despre aviaţia civilă, care timp de aproape o săptămână, a promovat eforturile de marketing depuse de aeroporturile care au lansat rute noi.

Astfel, Aeroportul Internațional Cluj a fost desemnat câștigător în cele două secțiuni, iar ANNA AERO a acordat titlul „Cake of the week” (Tortul săptămânii) și „Arch of Triumph” (Salutul cu tunurile de apă) zborului LOT Polish Airlines: Varșovia Chopin – Cluj-Napoca. Ruta Napoca a cumulat 43% din cele peste 7.500 de voturi exprimate în cadrul secțiunii „Cake of the Week”, iar la secțiunea „Arch of Triumph”, Aeroportul Internațional Cluj a adunat 20% din cele 4.500 de voturi exprimate, reușind să câștige și acest al doilea premiu, conform clasamentelor:

Nr. crt.

Cake of the week rezultatele voturilor publice – top 10

Procent

Arch of Triumph rezultatele voturilor publice – top 10

Procent

1.

Cake 21 – LOT Polish Airlines: Varșovia Chopin-Cluj-Napoca

43%

FTWA 22 – LOT Polish Airlines: Varșovia Chopin- Cluj-Napoca

20%

2.

Cake 24 – Qatar Airways: Doha – Birmingham

28%

FTWA 10 – Blue Air: Iași – Barcelona

14%

3.

Cake 41 – Blue Air: Iași – Barcelona

7%

FTWA 8 – Blue Air: București – Birmingham

13%

4.

Cake 6 – Blue Air: București – Birmingham

3%

FTWA 14 – bmi regional: Munchen – Rostock

12%

5.

Cake 11 – bmi regional: Munchen – Rostock

3%

FTWA 12 – Blue Air: Sibiu – Cologne Bonn

11%

6.

Cake 17 – Flybe: Birmingham și Edinburgh – Knock

2%

FTWA 34 – Wizz Air: Skopje – Bratislava

11%

7.

Cake 8 – Blue Air: Iași – Bruxelles

2%

FTWA 11 – Blue Air: Iași – Bruxelles

11%

8.

Cake 36 – Wizz Air: Skopje – Bratislava

2%

FTWA 18 – Flybe: Doncaster Sheffield – Paris CDG

1%

9.

Cake 37 – Xiamen Airlines: Xiamen – Cebu

1%

FTWA 1 – Aigle Azur: Lyon – Porto

1%

10.

Cake 15 – Finnair: Helsinki – Billund

1%

FTWA 32 – Vueling: Barcelona – Liverpool

1%

 

Picture 10Lansarea noii rute la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a a avut loc în prezenţa reprezentanților Aeroportului Cluj și ai celor de la LOT Polish Airlines. Sosirea primei aeronave LOT Polish Airlines pe aeroportul clujean a fost întâmpinată cu tunuri de apă și o ceremonie de sărbătorire a primei legături aeriene directe dintre Aeroportul Internațional Cluj şi capitala Poloniei, Varșovia.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj mulțumește pe această cale tuturor celor care s-au implicat și au susținut aeroportul prin voturile lor, asigurând prima poziție la ambele secțiuni ale concursului organizat de publicația www.anna.aero.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Echipa de handbal feminin CSM Bistrita premiata miercuri la Sala Polivalenta

Echipa de handbal feminin CSM Bistrița, proaspat promovată în Liga Națională în urma meciului in deplasare la Hateg cu echipa

Close