Adrian Florin Chereji: Primaria mimeaza democratia

Adoptarea bugetului este cea mai importantă hotărâre pe care trebuie s-o ia Consiliul local în decursul unui an, iar cetățenii au dreptul să fie informați, în prealabil, și să facă observații și propuneri, de care Consiliul Local ar trebui să țină cont – este de parere Adrian Florin Chereji presedintele Asociatiei Bistrita Civica.

Reprezentantul Asociatiei spune ca au fost făcute publice doar informații cu caracter general despre bugetul anului 2016. Nici o informație de natură să ne putem face o idee despre construcția bugetului pentru 2016 cu doar două zile înainte de dezbaterea publică și o săptămână înainte de sedința Consiliului Local. Nu a fost făcută publică lista investițiilor și sumele propuse, nu avem idee despre destinația sumelor propuse la capitolul “cultură” .

În Bistrița “europeană” autoritățile locale înțeleg într-un mod foarte original ce însemnă transparența actului decizional și democrația participativă. Seamănă mai mult cu “democrația” din China, Kazahstan, etc. Probabil că datorită acestor influențe statuia conducătorului înțelept Dengxiaoping era așa de mult dorită la Bistrița mai spune Chereji.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Judetul nostru se înfrățește cu provincia chineză Hunan

Consiliul Judetean va aproba miercuri un proiect de incheiere a unei înțelegeri de cooperare și prietenie între Bistrița-Năsăud și Provincia...

Close