Acțiunile silvice continuă. Peste 65 mc de material lemnos confiscat

La data de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și specialiștii Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

În urma controalelor efectuate, s-a constatat faptul că o societate de exploatare, debitare și comercializare a materialului lemnos, de pe raza comunei Romuli deținea într-un depozit neautorizat, cantitatea de 66,45 mc de material lemnos.

Cu această ocazie, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11 000 lei și s-a luat măsura complementară de confiscare a materialului lemnos, în valoare de 16 612,5 lei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ieri, polițiștii au reținut 14 permise de conducere și au aplicat amenzi în valoare de peste 60 000 lei

Ieri, 17 mai a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi

Close