Acțiuni silvice și controale efectuate la societăți de exploatare, debitare și comercializare a materialului lemnos

La data de 23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

De asemenea au efectuat controale la societăți de exploatare, debitare și comercializare a materialului lemnos.

Astfel, în urma unui control efectuat la o societate de exploatare, debitare și comercializare a materialului lemnos, de pe raza comunei Romuli, s-a constatat că în cursul lunii mai a.c., a fost expediată cantitatea de 27,58 mc de material lemnos, în valoare de 4302,48 lei, fără a fi întocmite documentele legale de livrare. Totodată expedițiile de material lemnos nu au fost înregistrate în evidențele societății.

Cu această ocazie au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform legii 171/2010, în valoare de 5000 lei și s-a confiscat contravaloarea materialului lemnos, expediat fără documente legale.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Absolvenţii sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţele A.J.O.F.M. Bistriţa-Năsăud

Începând cu 29 mai 2017, absolvenţii învăţământului liceal sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei...

Close