Acţiuni în campusurile universitare din Cluj

În perioada 16-18 ianuarie, poliţiştii clujeni au acţionat în zona centrelor si campusurilor universitare din Cluj-Napoca pentru prevenirea faptelor antisociale, fluidizarea traficului şi respectarea legislaţiei rutiere.

De asemenea, au fost efectuate verificări pe linia sistemelor de securitate, fiind verificaţi şi instruiţi 34 de agenţi securitate.

Pentru neregulile depistate, s-a impus aplicarea a 22 de sancţiuni contravenţionale. Au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea regimului circulaţiei rutiere, a Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială, a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, precum şi pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 97/2005 referitoare la regimul evidenţei persoanelor.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru a menţine climatul de siguranţă în aceste zone, prin prevenirea faptelor antisociale.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Situaţia drumurilor în judeţul Cluj – 19 ianuarie

În cursul dimineţii zilei de 19 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate,

Close