Actiuni de deszapezire ale Primariei Bistrita

Din seara zilei de 1.12.2016, Primăria municipiului Bistrița a intervenit cu toate cele 21 de utilaje de deszăpezire pentru a asigura condiții normale pentru desfășurarea traficului auto pe raza municipiului. S-a acționat cu prioritate pe arterele principale și drumurile în pantă după care au fost vizate străzile secundare, aleile și parcările.

Pentru degajarea zăpezii de pe trotuare, la solictarea primăriei, SC Supecom SA a intervenit cu 65 de muncitori iar Direcția de Servici Publice cu cele 2 utilaje specializate.

După îndepărtarea zăpezii, cele 4 utilaje ale Direcției de Servicii Publice vor interveni, acolo unde va fi cazul, cu clorură de calciu și sare.

Asigurăm cetățenii municipiului că vom acționa în continuare pentru rezolvarea acestor probleme și vom face toate eforturile pentru ca circulația să se poată desfășura în condiții normale de iarnă.

Viceprimar
Cristian Niculae

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Urmăriţi permanent informările/avertizările meteorologice şi pregătirea autoturismelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă

CJSUBN şi Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud recomandă urmărirea permanentă a informărilor/avertizărilor meteorologice şi pregătirea autoturismelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Close