ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR BISTRIŢENI PENTRU ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ

Peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 111.034 de lei, au fost aplicate în ultimele 24 de ore de către poliţiştii bistriţeni în urma acţiunilor desfăşurate în judeţul Bistriţa-Năsăud.
La data de 26 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, împreună cu efective ale Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, respectiv Biroului pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud, au acţionat, în sistem integrat, în vederea prevenirii şi combaterii actelor antisociale şi creşterii vizibilităţii elementului poliţienesc în mediul stradal şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător.
Astfel, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, transporturi, investigaţii criminale şi arme, explozivi şi substanţe periculoase au constatat 12 infracţiuni, dintre care 2 de natură judiciară şi una la regimul circulaţiei rutiere, 9 fiind de altă natură.
De asemenea, au fost aplicate 157 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 111.034 de lei.
 
Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea nr. 61/1991, 6 sancţiuni prevăzute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 42 de sancţiuni la alte acte normative.
 
În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 89 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 20 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare auto.
___________________________________________________
Material lemnos, în valoare de 2.134 de lei, confiscat de poliţiştii bistriţeni
 
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, împreună cu specialişti ai Ocolului Silvic Bistriţa Bârgăului, au efectuat acţiuni pe linie silvică, pe raza comunelor Bistriţa Bârgăului şi Prundu Bârgăului, în urma cărora au fost depistate două persoane, din Bistriţa Bârgăului şi Tiha Bârgăului, în timp ce transportau, cu autoutilitare, 7,63 mc lemn rotund răşinos, respectiv cherestea, fără documente de provenienţă.
În cauză au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 de lei, şi a fost dispusă confiscarea cantităţii de material lemnos, în valoare de 2.134 de lei.
________________________________________________
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de poliţişti
 
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistriţa împotriva unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Josenii Bârgăului, fiind condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Bistriţa.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Reactii la demisia lui Vasile Steopoaie din PNL

Copreședintele PNL Sîngeorz-Băi, Vasile Șteopoaie, a anunțat că demisionează din partid și că nu va candida asta dupa ce Traian

Close