Accident la Sărățel in urma caruia un barbat si-a pierdut viata

Un englez a murit și alți trei sunt în stare gravă, după ce au fost implicați într-un accident petrecut joi la Sărățel.
În autoturismul implicat in accident se aflau patru persoane, de naționalitate engleză, care participau la un proiect de voluntariat în Bistrița-Năsăud, ce presupunea construirea unei case pentru o familie nevoiașă. Soferul autoturismului nu a adaptat viteza la trecerea la nivel cu calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus a declarat ca „Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului patru victime încarcerare. Din păcate conducătorul auto prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că medicul a fost nevoit să constate decesul. Pentru una dintre victime s-a impus solicitarea elicopterului SMURD, care a aterizat foarte aproape de locul accidentului. În urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost distrus în totalitate, astfel că, pentru a putea extrage victimele, fără a le agrava leziunile deja suferite, pompierii militari au fost nevoiți să îndepărteze elemente de caroserie și să facă extracția cu grijă”.

Autoturismul era condus de un bărbat de 51 de ani care a decedat la fața locului. Alt barbat, a fost grav rănit fiind transportat cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. În spate se aflau un alt bărbat și fiul său. Cei doi sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, având multiple traumatisme și leziuni. Starea lor este stabilă.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare