Accesul ilegal cu autovehiculul în fondul forestier, transportul de material lemnos fără documente legale şi însuşirea unor arbori fără drept – fapte sancţionate de jandarmi în ultimele 24 de ore

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au executat în această perioadă acţiuni punctuale pe linie silvică privind prevenirea şi combaterea tăierilor şi transportului ilegal de material lemnos.

La aceste misiuni alături de jandarmi s-au aflat şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Dealu-Negru iar acestea s-au desfăşurat pe raza localităţilor Budacu de Sus, Cuşma şi Dumitriţa.

Au fost aplicate sancţiuni în valoare de 10.000 de lei, pentru însuşirea arborilor tăiaţi fără drept din fondul forestier, în conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, art. 8, lit.b, alin.1, respectiv pentru accesul persoanelor în fondul forestier naţional cu autovehicule nedestinate transportului masei lemnoase, fără acordul scris al proprietarului sau administratorului, conform art. 9, lit. f.

Totodată, un bărbat de 30 de ani din Budacu de Sus, a fost depistat în timp ce transporta material lemnos fără documente legale de provenienţă, pentru care a fost sancţionat contravenţional cu 5.000 de lei, conform art. 19, alin. 1, respectiv cu 1.000 de lei pentru refuzul transportului materialului lemnos la locul indicat de agentul constatator, conform art. 21, lit. k.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Din 15 septembrie DESCHIDEM Selgros Bistrita

Sfatul meu de toamna este sa vizitati magazinul cel mai proaspat! Sunt Andi Moisescu si din 15 septembrie va invit

Close