A venit apa calda? A venit, da-i rece!

Anunțată cu întârziere aseară, de Termoficare S.A., avaria s-a amplificat.

Nu doar cazanul 5 are probleme la vechiul CET, ci și cazanul nr. 6, după cum aflăm azi de la Dan Crețu, responsabil cu comunicarea în cadrul companiei care furnizează apă caldă și încălzire centrală pentru orădenii racordați la sistemul centralizat.

Având în vedere situația, furnizarea apei calde de consum a fopst deja oprită „în tot sistemul de termoficare (mai puțin de la punctele termice 512, 513, 514, 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883, 911 și 913)”, susține Crețu. De asemenea, la încălzire a fost redusă temperatura de livrare a agentului termic. Vom vedea în ce măsură această reducere se va reflecta și în facturile aferente acestei perioade.

Reluarea furnizării agentului termic în parametri normali (reluarea furnizării apei calde de consum și ridicarea temperaturii agentului termic pentru incălzire) se va face începând din această noapte.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Elveția finanțează peșteri speoturistice în Bihor

Un proiect de peste 80.000 de franci elvețieni, cofinanţat printr-un grant din partea țării cantoanelor, (ne) va da prima reţea

Close