A treia ediție a Procesiunii de Florii are loc sâmbătă 8 aprilie

In sambata lui Lazar,  începând cu ora 17.00, avand punctul de plecare Biserica ”Sfinții Trei Ierarhi ” de pe strada Al. Odobescu va avea loc Procesiunea de Florii. IPS Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului va binecuvânta ramurile de salcie care vor fi oferite credincioșilor.

Procesiunea religioasă se va desfășura pe traseul: str. Al. Odobescu – Bd. Republicii – Piața Petru Rareș – Piața Unirii – Protopopiatul Ortodox, unde la biserica de la Coroana se va oficia la ora 18.00 slujba Vecerniei.

”Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Patimile și Învierea Sa din morți. Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini. Vă așteptăm cu mult drag la această manifestare religioasă!”, anunta Protopopiatul Ortodox Bistrița.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Noi pași concreți înspre modernizarea Spitalului Județean de Urgență

Ministrul Sănătății, Dr. Florian Bodog a fost impresionat de investițiile în infrastructura și tehnica medicală din Bistrița: ”Spitalul Județean din...

Close