A început curățenia de primavara

Primaria Bistrita a demarat campania „Curățenia de primavara” o acţiune ce se desfăşoară în perioada 15 martie – 15 aprilie.

„Participarea la Campania „Curăţenia de primăvară” este o datorie civică a cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari / locatari, agenţilor economici, instituţiilor şi autorităţilor publice care domiciliază, au sediul şi / sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Bistriţa şi localităţile componente” informeaza municipalitatea.

Toti locuitorii orasului, dar si agentii economici sunt obligati sa curete si sa infrumuseteze spatiile pe care le folosesc.

Cei care nu se conformeaza vor fi amendati.

Pe langa locuintele si sediile sau spatiile comerciale, bistritenii trebuie sa asigure curatenia si la anexele gospodaresti, curti si spatiile verzi.

Infrumusetarea balcoanelor cu ghivece de flori, plantarea unor arbori ornamentali in spatiile verzi, curatarea vitrinelor, intretinerea firmelor si a fatadelor imobilelor sunt doar câteva din activitățile campaniei.

Pentru un oraș curat e nevoie de implicarea tuturor.

 

 

 

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ANM INFO FARA COD – intensificãri ale vântului, precipitaţii predominant sub formã de ninsoare în zona de munte

În intervalul 15 Mar 2017, ora 23:00 -> 17 Mar 2017, ora 15:00, la munte vor fi precipitaţii predominant sub

Close