A fost instalat suprefectul de Bistrita – Nasaud Ciprian Ceclan-Oprea

În prezența domnului prefect Ovidiu Frenț, a avut loc ceremonia de instalare a noului subprefect de Bistriţa-Năsăud, domnul Ciprian Ceclan-Oprea, condusă de secretarul de stat din cadrul Ministerului de Afaceri Interne – domnul Mihai Dan Chirică.

Mai întâi s-a dat citire Hotărârii de Guvern privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Bistrița-Năsăud de către domnul Terente Ciui.
A urmat citirea Hotărârii de Guvern privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de Subprefect al judeţului Bistrița-Năsăud de către domnul Ciprian Ceclan-Oprea.

Apoi domnul Ciprian Ceclan-Oprea , numit în funcţia publică de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, prin Hotărârea Guvernului nr.471/2017, a depus jurământul de credinţă în conformitate cu dispoziţiile art. 62 alin. (6) al Legii nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare:
“Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să îndeplinesc conştiincios îndatoririle ce îmi revin în funcţia publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional şi să respect normele de conduită profesională şi civică.

Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

După depunerea Jurământului, vicepreședintele CJBN domnul Vasile Puica, a transmis noului subprefect felicitările sale personale precum și ale președintelui CJBN domnul Emil Radu Moldovan.

Domnul prefect Ovidiu Frenț a rememorat momentul de acum 9 ani când se afla într-o postură apropiată celei a domnului subprefect Ciprian Ceclan-Oprea: venea din lumea activității private și cu emoție și elan aferent vârstei se angaja cu responsabilitate în provocările noii funcții de subprefect al județului.

de asemenea, domnul prefect i-a multumit pentru activitatea desfășurată domnului Terente Ciui. Acesta din urmă a luat cuvântul și a prezentat câteva din proiectele pe care le-a realizat în mandatul său “nu lung, dar intens”.

În încheiere subprefectul judetului, dl. Ciprian Ceclan-Oprea a mulţumit domnului secretar de stat Mihai Dan Chirică, domnului prefect Ovidiu Frenț şi tuturor celor prezenți la ceremonie. Totodată domnia sa a afirmat că se va lăsa și de aici încolo călăuzit de cele 2 principii de viaţă în care crede: responsabilitate și seriozitate în tot ceea ce face.

La momentul festiv au participat și șefii ale instituțiilor deconcentrate, oameni de afaceri, reprezentanți media și alți invitați.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

S-a semnat declaratia de intentie între orașul Bistrița și orașul chinez Zhangjiajie

In Sala mare de ședințe a Primăriei municipiului Bistrița s-a semnat Declarația de intenție privind stabilirea de relații de prietenie

Close