69.656 de salariati in Bistrita Nasaud la sfarsitul lunii aprilie

Direcția Regională de Statistică Bistrița-Năsăud a dat publicitatii efectivul salariaţilor din judeţ la sfarsitul lunii aprilie 69.656 erau angajate în creștere cu 44 persoane faţă de luna anterioară şi cu 2.328 persoane peste nivelul lunii corespunzătoare a anului anterior. Ponderea salariaţilor judeţului în efectivul de salariaţi la nivel naţional la sfârşitul lunii era de 1,4 %.

Câştigul salarial mediu brut pe judeţ a fost în luna aprilie 2017 de 2.507 lei, cu 21,2% mai mare faţă de luna corespunzătoare a anului trecut şi cu 1,8% sub nivelul lunii precedente.

Câştigul salarial mediu net înregistrat la nivelul judeţului a fost de 1.807 lei, cu 1,7% mai mic faţă de luna anterioară şi cu 20,1% peste nivelul lunii corespunzătoare din anul precedent.

Câştigurile salariale medii lunare brute şi nete pe judeţ s-au situat cu 23,8% și 23,6% sub nivelul mediu al acestor indicatori la nivel naţional.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Gabriel Lazany numit director interimar la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita

Zilele trecute au fost respinde candidaturile lui Gabriel Lazany şi a Cameliei Maria Ştefănuţ pentru funcţia de manager al Spitalului

Close