358 de candidaţi înscrişi pentru funcţiile vacante din cadrul IPJ Cluj

Înscrierile pentru posturile scoase la concursul de angajare în Poliţia Română s-au încheiat la sfârşitul săptămânii trecute.

Pentru funcţiile vacante din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, 358 de persoane şi-au depus dosarele.

Astfel, 117 persoane au optat pentru funcţiile prevăzute la structurile de ordine publică din mediul urban, 211 pentru funcţiile din mediul rural şi 28 pentru funcţiile de conductori câini.

De asemenea, 2 persoane care au avut calitatea de poliţişti s-au înscris pentru a fi reîncadraţi, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.21din Legea nr.360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare.

Reamintim faptul că, la nivelul unităţii noastre, au fost scoase la concurs 58 de funcţii vacante – 56 pentru angajare din sursă externă şi 2 pentru reîncadrare.

Detaliile privind documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe pagina web a inspectoratului cj.politiaromana.ro.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Circulaţi prudent pe timp ploios!

Pentru conducerea în siguranţă pe timp ploios, Poliţia Clujeană recomandă şoferilor să conducă prudent, să ia în calcul faptul că

Close