3 zile de ploi și lapoviță

Administraţia Natională de Meteorologie a emis o informare vizând cantităţi importante de apă începand de sâmbătă 09.01 ora 23 până marți 12.01 ora 09.

În intervalul menționat, în regiunile vestice, nordice și centrale, temporar vor fi mai ales ploi, iar în zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte.

În Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei, nordul Transilvaniei, Munții Apuseni și nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor cădea aproape continuu, iar cantitățile de apă ce se vor cumula pe durata întregului interval, vor fi local de 25…30 l/mp și pe arii restrânse de 40…50 l/mp.

Notă: Vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi la munte și în regiunile vestice, cu viteze mai mari în cursul nopții de luni spre marți (11/12 ianuarie), când în zonele montane va sufla tare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Patru oferte pentru finanţarea Drumului de Ocolire SUD Floreşti

Licitaţia pentru finanţarea Drumului de Ocolire SUD (cel cu ieşire spre Mănăştur şi traseu pe deasupra Polus/Metro) a ajuns astăzi

Close