25 MARTIE – ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE – 24 Martie, ZIUA PORŢILOR DESCHISE la IPJ Bistrita, Beclean, Nasaud si Sangeorz-Bai

Într-o formă sau alta, sub diferite denumiri, Poliţia, ca instituţie, este atestată din anul 1822, când domnitorul Dimitrie Ghica i-a înmânat Marelui Agă Mihăiţă Filipescu, şeful poliţiei din acele timpuri, drapelul pe care era cusută sigla Steagului Agiei, legalizând, astfel, funcţionarea acestei instituţii. Alături de siglă se afla o ghirlandă din aur în interiorul căreia era prezentată Maica Domnului, înaintea Arhanghelului Gabriel, care îi aducea vestea cea bună (Buna Vestire).

A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, poliţiştii bistriţeni să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

Şi de această dată, pentru a sărbătorirea celor 195 de ani, vom fi prezenți în toate orașele din județ, în școli și licee, unde va fi promovată cariera de polițist prin intermediul specialiștilor de la resurse umane.

De asemenea, ca să ne cunoaștem mai bine, IPJ BN vine în orașul tău, unde vor fi expuse și prezentate autospecialele din dotarea principalelor servicii operative, dar și standuri cu tehnica și aparatura din dotare, folosite la rezolvarea cazurilor.

Vineri, 24 martie, începând cu ora 09.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, va fi organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când, toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea să afle mai multe despre activitatea Poliţiei în ansamblu dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative.

Pentru că Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud promovează mișcarea și activitățile sportive, pe parcursul acestei săptămâni vor fi organizate diverse competiții sportive, ”Cupa Poliției Bistrițene” la minifotbal, volei și tenis de masă, competiții la care sunt invitate să participe principalele instituții județene.

Și în acest an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud este sprijinit, în organizarea activităților, de către: Asociația Sportivă Dinamo 6 Bistrița, Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Bistrița şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea Bistrița.

Vă așteptăm să ne fiți alături, în orașele din județ, astfel:
NĂSĂUD, la Școala Generală ”Mihai Eminescu”, marți, 21 martie 2017, începând cu ora 10.00;
SÎNGEORZ-BĂI, la Liceul ”Solomon Halița”, miercuri, 22 martie 2017, începând cu ora 10.00;
BECLEAN, la Colegiul Național ”Petru Rareș”, joi, 23 martie 2017, începând cu ora 10.00.

LA MULȚI ANI, POLIȚIA ROMÂNĂ!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

AJOFM Bistriţa-Năsăud va organiza în data de 7 aprilie 2017, începând cu ora 10.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Eveniment tradiţional al ANOFM, Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura la nivelul tuturor celor 41 de agenţii

Close