1000 de tineri participa la Bistrita la Întâlnirea Tinerilor Creștini Ortodocşi

Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului, Feleacului şi Clujului organizeaza pe 29 și 30 iulie, la Bistriţa, Întâlnirea Tinerilor Creștini Ortodocşi din Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului.

La întâlnire si-au anuntat participarea peste 1.000 de tineri din întreaga Mitropolie a Clujului, Maramureșului și Sălajului, care vor participa la programe duhovnicești, educative, culturale și artistice organizate special pentru ei.

Preotul Tudor Mudure, inspector eparhial pentru tineret spune ca “evenimentul este o premieră pentru orașul nostru, care are șansa de a-și confirma tinerețea și deschiderea spre viitor și spre tineri, iar scopul principal al Întâlnirii este acela de a-i aduna pe tinerii din cele cinci județe ale Mitropoliei noastre împreună într-o atmosferă de prietenie, bună cuviință, respect și încredere în viitorul care le apartine”.

Partenerii Arhiepiscopiei in organizarea evenimentului sunt Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Primăria Municipiului Bistriţa.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Județul Bistrița Năsăud s-a aflat ieri, până la ora 19.20, sub incidența unei avertizări cod portocaliu de ploi

Pe numărul unic de urgență 112, au fost înregistrate mai multe apeluri prin care a fost solicitată intervenția echipajelor specializate,

Close