10 pasi pentru a-ti creste increderea in sine – Bistrita

Tot ceea ce facem se bazeaza pe un model de invatare. Ai invatat sa ai succese asa cum ai invatat sa ai esecuri.

Tot ceea ce faci: cum te imbraci, cum te speli pe dinti, cum comunici, cum conduci, cum te asezi pe un scaun, totul este bazat pe un model de invatare. Fii atent, pana la seminar, la unul din aceste aspecte. De exemplu, fii atent la primele lucruri pe care le faci dimineata si la modul cum le faci. Vei observa ca exista UN MOD de a le face, care este al tau si pe care l-ai invatat.

Un model de invatare se bazeaza pe trei lucruri: nivelul de constientizare, sistemul de convingeri si principiile (tehnice) de functionare a ceea ce vrei sa realizezi.

Poti sa te afli in cel mai potrivit loc si in cel mai potrivit moment…si sa pierzi, daca nu esti constient ca te afli acolo. Poti fi constient si poti avea o dorinta puternica, dar daca nu intelegi principiile si nu ai incredere ca poti, vei pierde. Poti avea o maxima incredere si constientizarea potrivita, dar ai nevoie sa intelegi si principiile de baza dupa care functioneaza reusita. Este atat de simplu!

La seminar, vom vorbi despre 10 pasi pe care ii poti face pentru a-ti creste incredrea in sine. Vom aborda, deci, unul din cele trei aspecte ale unui model de invatare, sistemul de convingeri.

Sunt 10 pasi simpli, clari, pe care ii vei intelege si vei putea incepe sa-i folosesti in drumul tau de la `NU POT` la `POT si FAC`.

Vei putea folosi imediat ceea ce inveti!

Pentru cei care vor dori sa aprofundeze cele trei aspecte ale unui model de invatare, voi arata, la finalul seminarului, un workshop de o jumatate de zi prin care putem face asta.

LOCURI LIMITATE!

Pentru a-ti asigura un loc, te rog sa completezi formularul http://bit.ly/2wmefUV.

Locatia unde va avea loc evenimentul este hotel Metropolis.

Te astept la Bistrita in data de 12 Octombrie!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Nucifere Regia: Prezentare proiect înființare livadă de nuc – Hotel Bistrita

Nucifere Regia vă invită în data de 3 octombrie 2017  începând cu ora 16:00 la Hotel Bistrita (Piata Petru Rares

Close