1-15 noiembrie 2016. Locul deșeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare!

În perioada 1 – 15 noiembrie 2016, Primăria municipiului Bistriţa împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, prin Centrul de Colectare DEEE Bistriţa, organizează acţiunea de colectare a aparatelor electrice şi electronice defecte (DEEE) de la domiciliul cetăţenilor, având ca moto: „Locul deşeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare!”.

Ca urmare, toţi cei care deţin DEEE pot să apeleze de luni până duminică, între orele 9.00 – 18.00, la numerele de telefon 0751-302125 şi 0743-153337 pentru a solicita ridicarea aparaturii electrice şi electronice defecte, direct de acasă.

Vă informăm că la predarea deşeurilor tip frigider şi combine frigorifice complete veţi primi 3 tichete cadou în valoare de 10 lei / tichet, pentru deşeuri tip maşini de spălat rufe / vase se oferă 2 tichete cadou, iar pentru alte deşeuri electrice complete, în greutate de 40 kg, se oferă un tichet cadou. Tichetele cadou se acordă exclusiv persoanelor fizice şi pot fi folosite pentru orice tip de cumpărături în magazine afiliate „Tichet Cadou”.

În „Luna Curăţeniei” noi am dat startul în cursa reciclării deşeurilor electrice! Aşteptăm cât mai mulţi participanţi interesaţi să recicleze deşeurile.

Primaria Bistrita

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Roland Morariu locul III mondial la Karate in Ungaria

Roland Morariu, elev în clasa a X-a A la Colegiului Tehnic Infoel Bistriţa a obţinut locul III categoria Kata juniori

Close